Manuál - návod pro Russell Hobbs 18036-56 Classics



Russell Hobbs 18036-56 Classics

Návod k obsluze pro Russell Hobbs 18036-56 Classics se načte, po ověření, že nejste robot. Děkujeme za pochopení.




Russell Hobbs 18036-56 Classics

Ukázka části manuálu pro Russell Hobbs 18036-56 Classics velikost návodu 13.09 MB

Umístěte spotřebič na stabilní, rovnou plochu odolnou vůči teplu. 11 Kolem přístroje mějte volný prostor alespoň 50 mm do všech stran. 12 Otevřete víko. 13 Pomocí držadla vytáhněte pečicí nádobu nahoru a ven z pekárny. 14 Hnětač nasaďte na hřídel na dně pečicí nádoby. 15 Hřídel a otvor v hnětači mají tvar D. 16 Nachystejte si drátěný podnos (na chléb), žáruvzdornou podložku odolnou (pod pečicí nádobu) a chňapky. 18 Je důležité, aby byly přísady přesně odměřeny. 19 Na všechny přísady používejte stejné odměrné lžíce. 20 Odměrné lžíce zarovnejte pomocí tupé strany nože. 21 Nepoužívejte odměrku – elektronická váha je mnohem přesnější, proto vodu odvažte. 22 1 mililitr vody váží 1 gram, proto jsme v receptech uváděli vodu spíše v gramech (g) než mililitrech (ml). 23 Pokud přesto chcete používat odměrku, 1 mililitr vody váží 1 gram, můžete tedy nahradit gramy „g“ za mililitry „ml“, ale výsledky nemusí být vždy stejné. 24 Pokud používáte recept odjinud, nahraďte kvůli přesnosti mililitry (ml) vody gramy (g). 25 Je důležité, abyste přísady přidávali ve správném pořadí. 26 Abychom to usnadnili, očíslovali jsme je. 27 Nejdříve vložte tekutinu. 28 Obvykle se jedná o vodu, ale může to být i mléko anebo vejce. 29 Voda/mléko musí být teplé (20 °C-25 °C/68 °F-77 °F). 30 Horká i studená voda zpomalují účinky droždí. 31 Pokud třeba, přidejte cukr a sůl. 32 Přidejte vlhké přísady – med, sirup, melasu… 33 Přidejte suché přísady – mouku, sušené mléko, bylinky, koření… 34 Nakonec – přidejte sušené droždí (nebo prášek do pečiva/jedlou sodu). 35 Vysypte ho na přísady a nedovolte, aby se smočilo, protože by začalo působit příliš brzy. , Pokud používáte časovač, je ještě důležitější, aby bylo droždí od vody řádně odděleno. 36 Ořechy, rozinky atd. se obvykle přidávají během druhého hnětení.